Stim ca este un moment important pentru dvs si de aceea,noi,echipa Andreea Olariu, ne dorim sa il facem magic. Alege sa iti impresionezi invitiatii alaturi de una dintre cele mai apreciate si premiate voci din Romania. 

Andreea este castigatoarea  FESTIVALULUI MAMAIA 2011 , locul 1 Io Canto Italia , locul 1 Cerbul de Aur semi finalista Vocea Romaniei, cu peste 100 de premii si trofee muzicale.Cantand pe cele mai mari scene internationale alaturi de LAURA PAUSINI, AL BANO ,KYLE LOWDER,MIHAI TRAISTARIU,FAUSTO LEALI ,acum va poate face evenimentul cu adevarat special si unic. 

Cu noi evenimentul tau va avea programe superbe de muzica usoara ,populara si de petrecere , unde cele mai frumoase si romantice blues-uri se vor imbina cu cele mai ritmate melodii de distractie si dans.Toate acestea se vor imbina armonios cu show-ul de lumini ,cu fumul greu de la dansul mirilor si tort si cu sunetul profesional pe care il ofera sistemele noastre audio. 

Vizitati canalul YouTube pentru a putea viziona peste 300 de filmari de la diferite evenimente .Iar pentru noutati va asteptam cu drag pe Facebook