Mulțumim  inca o data pentru prezenta,ati fost minunata,speram ca in curand sa avem ocazia sa va mai invitam.Inca o data multumim pentru  atmosfera  creata.

Petre Florin

Craiova

Andreea Olariu  tu ai fost  minunata! Multumim frumos ca ne-ai cantat si incantat  cu prezenta ta❤

Oana Aschiopoaei

Bucuresti

Multumim frumos ,ati fost extraordinari,ne-ati facut o nunta minunata!

Alexandru Moise 

București 

Cu ocazia asta  iti multumim pentru atmosfera creata la petrecere,am primit numai  cuvinte  de lauda atat la adresa ta cat si a Dj ului ,suntem foarte incantati de tot ce a insemnat partea de muzica asigurata de tine si echipa ta! Speram sa avem ocazia sa colaboram cu tine si pe viitor si te vom recomanda  cu drag prietenilor si cunostintelor !Petrecerea nu ar fi iesit la fel fara vocea si aportul tau pretios.

Ioana Alexandra Bacioiu

Bucuresti


Multumim ati fost super.Super voce super atmosfera,super ,super tot.Ati fost minunati.

Lauda Dat


Noi iti multumim  din suflet . A fost totul absolut perfect . Esti o persoana minunata!A fost minunat! Toata noaptea s-a dansat

Alexandra Predu

Bucuresti

We had Andreea at our wedding in Sibiu in 2021. We had the package with her and a dj.
She impressed everybody at our wedding with her very nice voice. Also i liked the package which she offers when she sings.. you can choose music on your own preferences.
Also the dj had done a great job.
I recomend them for your wedding

Laura Cioflica 

O cântăreața de nivel internațional cu o voce de milioane am avut o onoarea foarte mare să ne cânte la nunta noastră, recomand cu căldură

Orian L. 


Am avut placerea sa o avem la nunta noastra (2022), o voce superba si feedback-ul nu vine doar din partea mea ci si din partea invitatilor in unanimitate.
O recomand cu incredere si mare drag!

Andreea Bobosila