In cazul in care aveti deja un DJ sau un Band clasic si va doriti sa aduceti ceva special evenimentului dvs ,alegeti Andreea Olariu ca si invitat special. O nunta perfecta are nevoie de o voce deosebita !   Reducere 50 euro la orice pachet pentru Judetul Gorj,Valcea si Dolj 

Pachet DJ +2 programe muzica populara + 2 programe muzica usoara Andreea Olariu

OFERTA 2020

1500 euro

In acest pachet aveti inclus Dj-ul ,sonorizarea ,schela lumini , fumul greu de la dansul mirilor si 4 programe a cate 45 minute interpretate de Andreea Olariu.

Cu acest pachet aveti pe tot parcursul evenimentului  muzica live iar intre programele Andreei ,Dj-ul   se  va ocupa de distractia dvs .Suntem prezenti de la inceputul evenimentului pana la sfarsitul acestuia .

4 programe

Invitatii tai isi vor aminti cu siguranta fiecare detaliu ,pentru ca noi iti promitem doar lucruri minunate,realizabile in 3 pasi: primele emotii,bucuria din timpul evenimentului si multumirea de dupa.

4 programe a cate 50 min fiecare / 700 euro (pe toata durata evenimentului  )

Este inclus in pret si dansul mirilor .

2 programe


Stim ca evenimentul tau este despre tine,te reprezinta si astfel trebuie sa fie perfect:sa-ti indeplineasca cerintele si totodata sa fie memorabil !

2 programe a cate 45 min fiecare / 500 euro 

Este inclus in pret si dansul mirilor.

1 program

Andreea Olariu Cover-uri romanesti si internationale,de la cele mai romantice blues-uri pana la cele mai ritmate hit-uri .Ofera evenimentului tau un moment deosebit ce cu siguranta va lasa senzatia unui adevarat spectacol muzical.

1 program de 45 minute / 300 euro ( acest program este valabil numai pentru Bucuresti si Ilfov)

Este inclus in pret si dansul mirilor.

 SUNATI PENTRU A VERIFICA DISPONIBILITATEA SOLISTEI SI PENTRU A REZERVA DATA PENTRU EVENIMENTUL DVS.